top of page

Welkom!

De keten van kant-en-klaar maaltijden

Wij zijn Job, Femke en Sharon. De afgelopen maanden hebben wij onderzoek gedaan naar de verduurzaming van product-verpakkingscombinaties van koelverse kant-en-klaar maaltijden. Hieronder vallen maaltijden uit het koelschap in de supermarkt die eventueel opgewarmd hoeven te worden, maar geen verdere bereiding nodig hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ovenschotel of maaltijdsalade.

Hieronder het menu van de keten van kant-en-klaar maaltijden:

Over het project

Meer over voedselverspilling

Hoe nu verder

Ontmoet het team

infographic DEF-01.jpg

In de keten van koelverse kant-en-klaar maaltijden vindt zowel voedselverlies als voedselverspilling plaats. In de onderstaande, interactieve infographic wordt duidelijk waar deze voedselverspilling veroorzaakt wordt
en hoe dat gebeurt.


*Dit is een interactieve infographic: klik op een stap in de keten voor meer informatie

HDcancerplastic.jpg

OVER

Hier bij Goed verpakt, worden we gedreven door één enkel doel; een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld. Ons doel in dit project, is om in kaart te brengen waar in de keten van koelverse kant-en-klaar maaltijden voedselverspilling plaatsvindt. Wij streven naar het bewustzijn van belanghebbenden in de keten, om zo in zijn geheel impact te maken in de gehele keten.

istockphoto-1027254876-612x612-01.jpg

"De tegenstrijdige belangen in de keten en hoe we omgaan met verpakkingen maken het lastig om voedselverspilling als maatschappelijk probleem aan te pakken."

Dick Bais - Director bij Get Pact

Neem contact op met
Goed Verpakt

Onderwijsboulevard 221
5223 DE 's-Hertogenbosch

Stefan Hermsen (Projectleider): S.Hermsen@has.nl
Antien Zuidberg (Project Manager): A.Zuidberg@has.nl

has-hogeschool (2).png
bottom of page